Welkom op de website van Grand Café Wester Paviljoen, al ruim 20 jaar een begrip. De huiskamer van de stad. Midden in het centrum, op de kruising van de Mathenesserlaan en de gezellige Nieuwe Binnenweg, kunt u dat zelf ervaren.

Afhalen & bezorgen

Vanaf 01 juni kan er dagelijks afgehaald worden in onze Foodbar.

LET OP! De gerechten dienen zelf thuis opgewarmd te worden, ongeveer 10 minuten in  de oven!!

Bestellen kan via 010-4362645 of loop gezellig binnen.

Afhalen kan tussen 17.00-19.30  uur, bezorgen kan in overleg. Afhalen gebeurd via de ingang van de Foodbar (Mathenesserlaan 155).

Hopelijk zien we jullie snel!!

01 juni weer open!!!

Lieve gasten,

Wat zijn we blij dat we jullie op 01 juni vanaf 12.00 uur weer mogen ontvangen.

Door de maatregelen rondom het coronavirus zal het wat anders gaan dan jullie van ons gewend zijn, wij hopen op jullie begrip en medewerking.

Wij gaan tijdens de lunch en diner met twee tijdslots werken namelijk:

Lunch: 11.30-13.00  &  13.15-14.30 uur.

Diner:  18.00-19.30  &  19.45-…….. uur.

Reserveren voor binnen is verplicht, ook voor het terras zullen wij met reserveringen gaan werken. Buiten deze tijdslots om bent u natuurlijk van harte welkom voor een heerlijke kop koffie of een lekker biertje.

Aangepast openingstijden:

Maandag- zondag van 09.00-24.00 uur.

Horeca is gastvrijheid, interactie, gezelligheid, aanraking, spontane bezoekjes. Het raakt ons diep in ons horeca hart dat dit allemaal zo anders zal zijn tijdens de coronacrisis. Wij hopen op jullie begrip en gaan er alles aan doen om u toch een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Blijf gezond, alleen samen kunnen we dit doen!!!

Met vriendelijke groet,

Team Westerpaviljoen & WPFoodbar.

PS: RESERVEREN KAN VIA DE CONTACTPAGINA!!

Lunch

Ons lunchmenu bestaat uit heerlijke gerechten. Naast het ontbijt, dat wij tot 12:00 serveren, hebben wij heel de middag wit en bruin desembrood, heerlijke tosti’s en huisgemaakte soepen.

Bij Westerpaviljoen kan zowel binnen als buiten op het terras gegeten worden! En uiteraard kan er rekening worden gehouden met allergieen.

Lunchkaart bekijken

Diner

Wester Paviljoen werkt met de beste leveranciers en bevlogen personeel; mensen die stuk voor stuk hun vak verstaan en kwaliteit waarborgen.

We gebruiken eerlijke producten waar we de oorsprong van kennen en serveren die op zijn Rotterdams: goed, snel en voor een eerlijke prijs.

Hier kunt u onze menukaarten bekijken. Naast ons vaste menu werken wij met dagspecials die op onze krijtborden te lezen zijn.

Dinerkaart bekijken