Welkom op de website van Grand Café Wester Paviljoen, al ruim 20 jaar een begrip. De huiskamer van de stad. Midden in het centrum, op de kruising van de Mathenesserlaan en de gezellige Nieuwe Binnenweg, kunt u dat zelf ervaren.

WP Foodbar

Wij zijn nu nog groter, onze nieuwe Foodbar is geopend circa 100m2 erbij met een eigen bar en eigen keuken, ideaal voor feesten en partijen.

Maar ook erg leuk om een keer iets anders te proberen, met een eigen menukaart met gerechtjes om te delen, heerlijke wijnen en cocktails een unieke ervaring…..

Terras

Op het terras van Wester Paviljoen is het heel de zomer goed toeven. Voorzien van een regenscherm voor de mindere dagen, of heel de dag in de zon voor een mooiere dag.

Wester Paviljoen’s terras is heel het voorjaar, de zomer en het najaar geopend voor zowel het ontbijt, de borrel, de lunch als het diner.

Lunch

Ons lunchmenu bestaat uit heerlijke gerechten. Naast het ontbijt, dat wij tot 12:00 serveren, hebben wij heel de middag wit en bruin desembrood, heerlijke tosti’s en huisgemaakte soepen.

Bij Westerpaviljoen kan zowel binnen als buiten op het terras gegeten worden! En uiteraard kan er rekening worden gehouden met allergieen.

Lunchkaart bekijken

Diner

Wester Paviljoen werkt met de beste leveranciers en bevlogen personeel; mensen die stuk voor stuk hun vak verstaan en kwaliteit waarborgen.

We gebruiken eerlijke producten waar we de oorsprong van kennen en serveren die op zijn Rotterdams: goed, snel en voor een eerlijke prijs.

Hier kunt u onze menukaarten bekijken. Naast ons vaste menu werken wij met dagspecials die op onze krijtborden te lezen zijn.

Dinerkaart bekijken